Homeland:

 

 Volg ons op Facebook

 

De droom verwezenlijken

MoniekEen warm welkom voor alle gasten in het guesthouse op Homeland Oyoko. Eigenlijk meer een guesthome dan een guesthouse. Er is een warme band tussen personeel, studenten en gasten. Acht mooie ruime ecologische kamers maken een lang(er) verblijf erg aantrekkelijk. Er is een Ghanese keuken (eventueel) aangepast voor de westerse maag. Voor verkoeling is er een natuurlijke zwemvijver. Alles ademt een sfeer uit waarin je volledig kunt ontspannen terwijl je midden in het lokale leven zit, tussen de stad Koforidua en het dorp Oyoko. Je komt thuis in een warm Ghanees bad met westerse gemak.

Het guesthouse op Homeland Oyoko is een mooie plek voor kleinschalige groepsactiviteiten waarin verbinding het kernwoord is. Denk aan ceremoniƫle-, spirituele-, artistieke-, creatieve- of muzikale bijeenkomsten. Ook staat onze keuken ter beschikking voor kookcursussen.

Het hele proces is in ontwikkeling, in samenwerking met docenten en leerlingen van de bouwkunde opleiding van Kumasi. De kamers worden in twee fases van vier gebouwd.

Met de opbrengst van het guesthouse wordt naast het personeel ook de studies van de studenten betaald. Zo hopen we geheel zelfvoorzienend te kunnen zijn.

 

 Volg ons op Facebook