De Quashie-shop

De Quashie-shop ver­koopt produc­ten via markten, fairs en online. De New Cooking Bag van Stich­ting Adwuma Ye is al­tijd op voor­raad. Daar­naast is er een wisse­lend aan­bod van Ghanese sier­raden, hand­gevloch­ten man­den, ambach­telijke batik­stof­fen en hand­gemaakte Mandela­kaarten.

Kijken & kopen op afspraak

Wil je de producten eerst zien en voelen voordat je het koopt? Je kan altijd een afspraak maken om bij mij thuis, in Bad Nieuweschans, langs te komen. Stuur een berichtje of neem contact op.

Online collega's

De New Cooking Bag, (ook wel Stoof, Hooimadam of Wonderbag genoemd) is de Hooikist van weleer maar dan in een vrolijk Ghanees jasje. De New Cooking Bag is super handig! Niet alleen voor rijst, ook voor bonen, bieten, soep of suddergerechten: Je kookt het heel even en zet het daarna in de New Cooking Bag, waarna het vanzelf verder gaar wordt. Het bespaart gas, smaakt beter, kan niet overkoken of droogkoken, ideaal! Met de aanschaf van de New Cooking Bag via De Groene Kookacademie en De Happy View Shop steun je ook het Quashie School Project. Bij aanschaf krijg je een digitaal receptenboekje toegestuurd.

 

 

 

Online shoppen en gratis doneren

kinderenKoop je wel eens online? Als je dit voortaan via deze link doet, doneer je gratis aan het Quashie School Project zonder dat het je iets extra's kost! Bijna alle populaire webshops doen mee. Je koopt uiteindelijk het product in de webshop zelf. Voeg de link toe aan je favorieten zodat je deze makkelijk kunt gebruiken. Zo draag je op een eenvoudige manier een extra steentje bij.

Shop vanaf deze link, het kost jou maar één klikje extra: doelshop.nl/quashieschoolprojectshops

 

 Volg ons op Facebook